Olav Muurmans

 

Als kind had ik al helder voelende gaven en werd ik geconfronteerd met buitenzintuiglijke waarnemingen. Na de hotelschool heb ik rond gereisd in Europa en gewerkt in diverse sterren restaurants en hotels waarna ik 14 jaar lang een eigen restaurant heb gerund en veel met voeding en kruiden bezig ben geweest. Vanaf mijn 32e levensjaar heb ik mijn helder voelende gaven verder mogen ontwikkelen en uitgebreid met helderziendheid, helderschrijven en channeling.
Ik heb diverse medische studies mogen volgen waaronder een 5-jarige HBO opleiding in Ayurveda, een Indiase natuurgeneeskunde. Die opleiding heb ik gedeeltelijk in Den Haag gevolgd en in 2002 afgesloten in India als kruidendoctor. Ook heb ik in India als Ayurvedic Practioner Council of Indian Medicine stage gelopen. In België en Zwitserland volgde ik de studie: Feng Shui, dit is een taoïstische filosofie in combinatie met Chinese astrologie en binnenhuisarchitectuur. Ik heb daarnaast Vedische Astrologie in India en Nepal mogen bestuderen en aansluitend heb ik me gespecialiseerd in de studie voor Levende Bloed Analyse.

 

Tevens heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd in mediamieke ontwikkeling, edelstenen- en mineralentherapie, westerse en nine-star-key, Feng-Shui Astrologie en gespreks- en relatietherapieën. Nog steeds blijf ik mijn waarnemingen ontwikkelen door middel van zelfstudie en deelname aan lezingen.

In 1997 ben ik gestart met mijn praktijk en in 2004 verhuisd naar een grotere locatie waar ook de mogelijkheid gegeven was om meditatie geleide trainingen aan te mogen bieden. Sindsdien stel ik mijn leven en gaven in dienst van de mensen die mij om hulp vragen. Ook het bedrijfsleven maakt regelmatig gebruik van mijn bedrijfsadviseringen. Ik behandel in ziekenhuizen en werk nauw samen met artsen en therapeuten uit de reguliere gezondheidszorg, zowel in Nederland als in het buitenland.

Henk Waltman

 

 

Ik raakte persoonlijk gefascineerd door de benaderingswijze van familieopstellingen met betrekking tot de houding, keuzes en verantwoordelijkheid in mijn eigen leven. Door zelf met thema’s uit mijn eigen familiesysteem aan de slag te gaan, ontstond heling en inzicht. Ik ervoer dat de weg die ik ben gegaan en ga of wie of wat ik ben (?) steeds helderder werd en wordt. Het leven wordt tastbaarder, inzichtelijker. Dit zélf aan te gaan en te ervaren blijkt vaak een sleutel te zijn, soms zelfs de sleutel.

 

Verder lijkt mij dat de werking van de ziel, het innerlijk leven – noem dit gemakshalve zo – niet te sturen is. Het manifesteert zich op een geheel eigen wijze en moment. Methodes om het te activeren? Het is vaak wachten, verduren, vraagt geduld, aanwezig zijn, stilte. Op het een of andere moment toont de ziel zich en wat die als boodschap aanreikt. En menige keer verrassenderwijs.

Samenwerkingen