Feng Shui

Feng Shui geeft ons inzicht in wat te doen om de levensenergie in onze woning weer optimaal te laten stromen. Ons uitgebreide Feng Shui advies omvat een analyse van de ruimte zoals deze op het moment van bezichtiging is ingericht, Nine star ki berekening(en) van de bewoner(s) in relatie tot de woning en een op Feng Shui gebaseerd (her)inrichtingsadvies.
Met bestaande meubels/ spullen/ materialen wordt bij de herinrichting zoveel als mogelijk rekening gehouden. Tevens wordt er speciale aandacht besteed aan het gebruik van materialen, kleuren, geuren en de mens in relatie tot de ruimte.

Bezoek locatie
Tijdens het bezoek op locatie worden er foto’s gemaakt en stellen we een gewenste opleverdatum vast. In een gesprek staan we stil bij zaken als de geschiedenis van de woning, het woonplezier en andere relevante zaken.

Feng Shui rapport
Het uitgebreide Feng Shui rapport omvat een analyse van de ruimte op basis van de plattegronden, een op Feng Shui gebaseerd herinrichtingsadvies en de Nine star ki elementen van de bewoners in relatie tot de woning.

Telefonische nabespreking
Het rapport wordt telefonisch nabesproken.

Benodigdheden
Om een goed Feng Shui advies te kunnen geven, wordt een plattegrond op schaal van de verdiepingen van de woning gebruikt. Daarnaast maken we voor Nine star ki gebruik van de geboortedata van de bewoners.